27 d’abr. 2010

Llegir i publicar amb ePub Bud


Hi ha diferents webs que ens permeten llegir llibres gratuïtament i també penjar els nostres propis llibres. Hui us volem recomanar un lloc nou ePub Bud.

De disseny molt semblant a You Tube -seccions, paletes, botons i logos- la web disposa d'una bona base de llibres en anglès i té un editor on-line que permet a l'usuari escriure un llibre, no molt llarg. Està pensada, sobretot, per als iPad

Un dels aspectes més interessants és la digitalització gratuïta: ofereix l'opció d'enviar qualsevol llibre que restarà escanejat i d'aquesta manera es genera una versió dogital de l'obra. L'unic requisit és que ha d'estar adreçat als xiquets i joves. O siga, parlem de literatura infantil i juvenil.

Però a més de poder-se descarregar llibres, també podem pujar-ne nosaltres i el ventall de formats és ben ampli: pdf, ePub, Mobi, txt., html... etc.

Ens agrada veure com comencen a proliferar llocs com aquest i difondre la lectura gratuïtament. Amb els llibres que hi tenen ens pot vindre perfecte com a recurs en les classes d'anglès. Per a baixar-se llibres tan sols ens hem d'inscriure (senzill i gratuït).

Un recurs ben interessant!